time for sth new

fensismensi coin purse

Pred nekaj dnevi, sem v tuš postavila tiskarsko sito, da bi z njega sprala svežo barvo. Zavrtela sem se okoli riti in popolnoma pozabila nanj. Ne, en krog ne traja tako dolgo, da bi mi umivanje sita ušlo iz glave, je bil pa gotovo eden tistih dni, ko se spraviš pobrisat prah s polic, pa vidiš, da bi bilo fino knjige urediti po vrsti, vmes najdeš revijo, ki si jo pozabil prelistat in si narediš eno kavo za zraven, vzameš tudi piškot in ugotoviš, da bi bila tudi ta omara lahko bolje organizirana. Eventuelno te te aktivnosti, ena za drugo, spet pripeljejo do kopalnice. Po neuspelem drgnjenju lahko samo ugotoviš, da je očitno res prišel čas za nekaj novega.

Fensišmensi shop.

8 replies on “time for sth new”

  • Babica bi rekla: “Vsaka stvar je za nekaj dobra.” Sveže delujejo tele denarničke, kot bi jim jesenski veter odpihnil vse listke in pike. 🙂

  • pospravljanju se v tvojem primeru reče redizajniranje…poznam ta občutek, ko brisanje praha ni dovolje (saj z malo prahu takoj dobi bolj spodželski videz), temveč te zgrabi božanski navdih in je potrebno prestavit tisto lepo knjigo, na njeno mesto psotavit tisti fini print in najti mesto za novo šatuljo, hmmm, kaj pa če bi šatulja bolje pristajala kopalnici, ki jo je potrebno čisto malce osvežit (tako se reče ribanju) in jo pomladit z novo preprogo…evo, da gre za čisto drugi koncept;)

    zelo lepe VelikeDenarnice, dimenzija je ravno prvšnja za torbični fotkič, ves torbični šminkeraj ali kot shranjevalka dokumentov. Preverjeno.

  • Lep pozdrav :o)!Mi je žal,da nimate možnosti plačila po povzetju.Upam,da bom dobila te prekrasne denarnice v Trstu…v tisti trgovini,ki ste jo dali med linki…
    XO

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja