Month of Design 2012: Pop-up Dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

pop-up dom

Ko je električar videl, kaj sva mu pripravila za zvezat na strop, je isto stvar vprašal na dva načina. Če se hecava in ali misliva resno. Po obisku Pop-up doma, sva se premislila. Na stropu bova luči zvezala sama, v še bolj ”ali mislita resno” obliki. Če kaj, potem po obisku Pop-up doma ugotoviš, da so stvari lahko izdelane na še bolj enostaven način. In če kaj, potem ugotoviš tudi, da ti v stanovanju manjkajo rože, rože, rože. In keramika. Studio Oblique keramika. Velike fotografije na stenah, pručka v vsaki sobi, priročno rogovje v spalnici, unikaten Monopoli, Metina koleraba, velika galerijska omara in najimenitnejši razgled z balkona.

Pridete tudi vi 18. 11. 2012 izpraznit stanovanje na dražbi?

First words that came out of our electrician’s mouth were, if we kidding and if we are serious about placing such light fixtures on the ceiling. Well, he may be a professional in wired cables, but I didn’t see him at the Pop-up Home opening yesterday, checking the latest and up coming of what’s hanging from the ceilings or walls. Of course we changed our minds about the fixtures, and now we’re trying an even more simple lighting solution for our doorway.

A Pop-up Home is a pop-up store opened till 18th November 2012 in a home of the florist downstairs, at one of the most exclusive locations in Ljubljana’s city center. It is decorated with products designed by established and most perspective Slovenian designers and everything will be on sale on the day of the closing.

A few designers to check: Studio Oblique, Luka Pirnat, Meta Wrabr, TM priboljški.

6 replies on “Month of Design 2012: Pop-up Dom”

 • vseljivo v O.
  tu pa tam bi kaj premaknila (sam centimetere, da se razume), nekaj bi posodila (da se razume, kos ali dva) in nedelje bo definitivno preživljala na dupleksičnem balkonu.

  všeč mi je mes v tvojem studiu, ker obeta:)

 • Lepo :)!
  Kvadratne poličke,ki se raztezajo prek cele stene so fantastične.In res je,pručka tu in tam bi prišla tudi meni prav.Pa sem že pomislila na to…
  XO

 • Super ideja in super skupiuna talentiranih posameznikov. Stanovanje je itak top ampak oprema je tisto kar mu da piko na i. Jaz sem si zacahnala par stvari. Še najbolj se mi po glavi mota luč Nuše Jelenc, pa keramika Dijane Šmigoc in side table Dana Adlešiča, pa kako Metino ilustracijo za nad štedilnik bi tudi….
  Žal nisem imela s seboj fotoaparata ampak tvojim fotkam se itak ne da konkurirat Ana.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja