Pogoji poslovanja

IZDAJA RAČUNOV

Fensišmensi opravljam Ana Hribar. Poslujem z osebnim dopolnilnim delom, pod davčno številko 75672391, AJPES zaporedna št. 11379. Nisem davčni zavezanec, zato se DDV po 94. členu ZDDV-1 ne obračunava.

NAKUPOVANJE

Spletna trgovina fensismensi.com deluje na WordPressovi platformi z vtičnikom WooCommerce. Celoten postopek nakupa poteka po tehničnih določilih WooCommerca.

PLAČILO

Plačilo je možno

  • s kreditnimi karticami preko plačilne storitve Paypal
  • z direktnim nakazilom na TRR
  • s plačilom z odkupnino. Pri plačilu z odkupnino lahko plačate s plačilnimi ali kreditnimi karticami, ko vam DPD (poštno podjetje) dostavi pošiljko. V kolikor odkupnino plačate s kartico, vam DPD zaračuna dodatnih 1,5% na vrednost odkupnine. O načinu plačila z odkupnino morate podatek navesti ob nakupu. V kolikor podatek o plačilu odkupnine s kartico ni naveden, se šteje, da je plačilno sredstvo gotovina.

DOSTAVA IN PREVZEM

Dostavo po Sloveniji opravlja paketno podjetje DPD d.o.o., Celovška cesta 492, Ljubljana ali Pošta Slovenije d.o.o.

Dostava se opravi na naslov, ki ga kupec posreduje ob nakupu pod naslov za pošiljanje. Ko dostavna služba prejme naročilo, se s kupcem dogovori za datum in uro dostave. Eno uro pred dostavo voznik pokliče po telefonu.

V posebnih primerih ali na željo kupca, lahko dostavo opravi Pošta Slovenije.

Po dogovoru, je izdelke možno prevzeti v Ljubljani.

VARNOST NAKUPA

Nakupovanje preko fensismensi.com je varno. Spletna stran deluje na https protokolu. Ob nakupu, vas spletna stran pri plačilu, preusmeri na varno plačilno mesto Paypal. Nakup ni opravljen preko spletne strani fensismensi.com, temveč na Paypal.com. Vse varnostne posodobitve izvaja Paypal.com.

VARNOSTNI CERTIFIKAT

Spletna stran fensismensi.com ima nameščen varnostni certifikat SSL in deluje na https protokolu. Podatki, ki jih posredujete na spletni strani fensismensi.com so kriptirani in varnostno zaščiteni.

DARILNO PAKIRANJE

Fensišmensi izdelke se pošilja v posebej oblikovani kartonski embalaži. V kolikor želite darilno pakiranje, se embalaža izdelka ovije v dodaten papir, račun pa priloži izven embalaže, da ga je možno odstraniti. Možnost izbire darilnega pakiranja izberete pri zaključku nakupa.