Bali 2011: The Two-Fifty-Five

IMG_3299

canang trays

IMG_3315

IMG_3294

IMG_3328

IMG_3324

IMG_3337

IMG_3338

IMG_3341

IMG_3333

IMG_3349

IMG_3379

IMG_3380

IMG_3423

Če ne bi torbica, ki jo nosi punca na šesti sliki, že od daleč vpila ponaredek, mi verjetno ne bi bila tako všeč kot mi je. Stran od mednarodnih letališč in modernih shopping centrov, so originali zelo eksotika. In če bi bil original, potem ima prodajalka na tržnici zagotovo kaj zelo posebnega ”pod pultom”.

Zaljubila sem se v še eno fotografijo; v fotografijo z gospodom, ki na glavi nosi plastično vrečko. Sprva ga sploh nisem opazila, ker sem fotografirala pozi obeh gospodov. Sklepam, da je pri frizerju in da barva rabi kake pol ure?

–  –  –

I think I wouldn’t love the sixth picture with the girl so much, if it was a real two-fifty-five. It’s screaming fake from as far as you can see it. If it was an authentic bag, the vendor must have had something really special ”under the counter”.

The picture with a man with a plastic bag on his head makes me lough. At first, I didn’t see he was wearing a plastic bag, I just liked the pose of those two man. I would guess he is having his hair done. I am in love with this two pictures.

6 replies on “Bali 2011: The Two-Fifty-Five”

  • to so male posodice iz palmovih listov, ki jih uporabljajo za Canang, za podkup demonov in darovanje bogovom. tukaj so tako zložene, prodaja na engro 🙂
    kot na sedmi fotki

  • ana, krasne fotke.Lepi spomini in pričarala si mi trenutke kot, da sem zdaj na eni od ulic in raziskujem. Pa naš Kunan Kunan in oni stric z vrečko, pa darilne posodice iz cvetja, pa lotusi, pa plumerije. Kje pa si naredila fotko onih malih možicljev?Krasno. Prav vonjam naš Ubud.

  • glavice so pa posnete na ulici nasproti Tutmak cafeja. Na Dewi Sri pri Tutmaku zaviješ vanjo in te pelje direkt do glavne tržnice. Izgledalo je kot vhod v dom od nekoga.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja