city retreat

electra bikes, amsterdam, sea foam, tivoli,

Ni boljšega ambienta za kosilo kot Tivoli v prijetnem svežem sončnem dnevu.

– – –

The best place to eat these days in Ljubljana is a park. Fresh and sunny day in Ljubljana’s bigest park Tivoli is such a nice retreat. I felt I was gone for hours.

13 replies on “city retreat”

  • Ohhhhh, to kolo… Fantastično. Jaz tudi že leta govorim, da se bom odpravila na piknik v Tivoli, pa mi zaenkrat še vedno ni uspelo…

  • No jaz sem pa tudi taka, da tisto kar je tako rekoč pred nosom, pozabim opazit oz mislim, da bo že še vedno čas za to. Tivoli je krasen in res ne vem zakaj se še nikoli (no ja razen na Katjinem pikniku) nisem odpravila tja poležavat in gledat oblake. Zakaj drugje, ponavadi na tujem, lahko, doma pa ne… Zdaj pa res bom, si me spodbudila.

  • Ohoooooooo, tvoje kolo (po katerem je nedavno spraševala Fluffy Princess :-)) res je pa res fensišmensi. Ima retro pridih, lajkam ga!

    Sama ne pomišljam o novem “međunožnem-guralu”, ker mi povsem solidno služi retro (beri: star :-)) Rogov ženski bicilk, pa pri babici na podstrehi imam na zalogi še enega 😮 (ne vem točno od koga, od sorodnikov, ki so že davno počistili kleti :-))

  • upam, da dobiš kakšne procente za reklamo od različnih ljubljanskih lokalov in trgovin (ali pa imaš pri vseh morda lastninski delež ;-), danes sva s prijateljico imeli piknik v tivoliju po tvojem vzoru z enim fejst sendvičem in solato

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja