our idea of a romantic getaway

milano

milano

milano

milano

milano

milano

milano

milano

milano

milano

milano

milano

milano

milano

milano

Ves Milano je očitno odšel na počitnice. Tudi midva. Na enodnevni romantični pobeg.

Sobota, in mesto je dihalo kot še nikoli. Običajna gužva je zavzemala le Piazzo del Duomo, ostale ulice so ponujale pravi zen za shopping in komjutanje. Tako si je človek v miru izbral odtenek novega trenča, v Princiju in na metroju pa celo izbiral med sedeži. Po uspešnem koncu celoletnega iskanja idealne košare za moje kolo in po koncu iskanja novega plašča, se počutim zelo praznično. Mesto mi je tokrat postreglo tudi s stajliš objektom za moj osebni fotografski projekt. Recite, če vse to ni za eno buteljko dat malo na hladno. Naj živi prvi maj!

P.S. Mislite, da bi g. Zoran dovolil en Pretty Woman Fensišmensi mobilni shop na ulicah Ljubljane?

–  –  –

The whole city of Mialno seems to be gone on a little holiday. We decided to make a short romantic getaway to the city we both love so much.

We both expected this Saturday to be crowded like every other, but instead, it gave us a nice zen like peacefulness for the day. I managed to choose the color of my new trench, found the perfect bike basket I have been searching for a year now and the city even offered me an interestingly stylish object to photograph and to add to my personal photography project. Anything of that should be a good reason to open a bottle of wine. Happy Labour day!

13 replies on “our idea of a romantic getaway”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja