Almira Sadar x Fensišmensi

IMG_9999

IMG_0024

IMG_9943

IMG_1000

IMG_9919

S ponosom predstavljam nadaljevanje zgodbe. Almira Sadar in Fensišmensi predstavljava unikatne novoletne torbice, ki so na voljo v trgovini AlmiraSadar na Tavčarjevi 6 v Ljubljani.

V prijetnem sodelovanju je nastalo 22 malih torbic, ki so izdelane iz skrbno izbranih tekstilij in detajlov. Čudoviti tekstili v črnih in roza odtenkih naredijo torbico prefinjeno, detajli v obliki  malih cofkov, mašenj, našitih listkov ali naborkov, pa igrivo. Vabljeni na Tavčarjevo 6, da vidite, kako prijetne so na otip, kako prijetne na pogled in kako lepo darilo lahko naredijo.

Ko so me vse torbice spet lepo pozdravile, tokrat v izložbi trgovine, mi je srce zaigralo in metuljčki so poplesali. V moji najljubši trgovini, z najlepšimi izdelki, ko sem naredila prvih nekaj fotografij so z neba padle prve letošnje snežinke. Bi lahko bil moment še bolj magičen?

Katero torbico pa bi (si) vi postavili pod drevesce?

– – –

Almira Sadar and Fensišmensi joined in collaboration and we proudly present 22 beautiful unique purses. Carefully chosen textiles and added details make these unique pieces sophisticated with a twist of playfulness. They are on offer at AlmiraSadar store.

The textiles are so beautiful and nice to the touch and so adorable with all the details, it seems impossible to choose the prettiest. They would make the nicest Christmas present. Which one would you put under the Christmas tree?

40 replies on “Almira Sadar x Fensišmensi”

 • čestitke!!!!!
  ne bom uporabila mojega klasičnega (zdravo) fouš, ampak vesela sem zate!!
  takoj jutri se grem nalimat na izložbo!

 • Wau Ana. SUPER, čestitkee !!! 🙂 in js bi mela uno pinky na sredini k se vidi odsev na zadnji fotki 🙂 Pa tut črne s cofki se nebi branla 🙂 Lepotičke so !

 • Končno črnina in sivina! 🙂

  Nimam v glavi nobenega primernega oh-in-ah izraza, torej sem ostal brez besed. Še enkrat čestitke za tole kolekcijo deluxe torbičic!

 • Kako čudovito! Iskrene čestitke!
  Meni osebno, so tvoje pikice, drobni vzorčki in barve bolj blizu, vendar pa so tele prav tako čudovite.

 • Čestitam!! Prečudovite so vse po vrsti, najljubši sta mi črnobela z mašno in črna s cofki 🙂

 • Že pišem božičku&co…Črna s črnim listjem je moja favoritka. Upam, da me počaka glede na vremenske razmere!? Čestitam!

 • Kako fino.
  Ima človek občutek da so ga prazniki prehiteli in izbor daril (zase) ni bil še nikoli lažji 😉
  Všeč ta četrta v tretji vrsti (sivkasta s sivkstimi lističi).
  Lepo je vedeti da nas ima veliko radih almirina oblačila (čeprov se jaz v njih ne stlačim) in anine torbice.

 • Wonderland v svoji navdušujoči podobi. Četudi morda nobena ne bo moja, se mi bo tale podoba za vedno vtisnila v spomin. Poklon.

 • Kako lepo, da tudi pri nas pride do odličnega sodelovanja med najboljšimi! Iskrene čestitke, torbice so čudovite! Jaz bi se pod smrečico najbolj razveselila tiste sivo srebrne z veliko pentljo. Pravzaprav kar katere koli s pentljo. Prekrasne so!

 • Črne fensišmensice so Uauhhhhhhhhhhhh. Seveda bi imela vse (22 Novih let mine kot keks), za letos bi izbrala tisot brez pik z copfasto borduro. Ana, poklon do tal.

 • Krasne so, vse!Čestitam, sem res vesela vesela zate! Jaz bi najraje tisto črno vso zgubano, saj veš, da mene najbolj fascinira struktura! In eno lisico čez ramo…Pri Almiri bodo pa imeli precej dela s pucanjem odtisov nosov in prstkov z izložbe :). Upam, da jih še ujamem, ko pridem v Ljubljano, ma zna biti, da bo že kar vse Miklavž spravil v malho 🙂

 • Katero? Vse! 🙂 Vse so najlepše in moram reči, da je srce ob tej novici in fotografijah zaigralo tudi meni. Ana, zelo sem vesela zate in zagotovo to ni tvoj zadnji projekt te vrste. Seveda torbic ne bom zamudila v živo. 🙂

 • Ana, čestitke še od mene!!! predvidevam, da ti srček kar igra ob vseh teh lepih komentarjih in prav je tako! 🙂 sodelovanje z Almiro je fantastično, tvoje fotografije pa kot vedno jemljejo sapo. In da ne pozabim na Fensišmensi torbice…vse so prave FENSIŠMENSI damice! 😉

 • Oh, kje si Božiček z darili… Definitivno ena črna, mogoče iz pletenine z cofki ali pa…joj, težka izbira. Vsekakkor ti pa čestitam.

 • Č U D O V I T O!!! Čeprav sem prava ljubiteljica barv, kar se tiče dekorja, dodatkov in ostalih ‘priteklin’, se najraje oblačim v črno in tele krasne torbičke so mi oh in sploh najnajlepše – še posebej črnosiva s cofki in siva z listki pa tista siva s črnim ornamentom in cofki pa tista črna, za katero ne vem iz kakšnega materiala je pa še ona druga … ah, vse so krasne!!! :)) Čestitam!!!

 • noroNORO!!!! res lepe, šik in oh in sploh! čestitam in sm zares vesela zate :)) najbolj menipisananakožo pa je tista črna, zgubanega videza-pišem Božičku hehe

 • Sem samo jaz čudna al ste vsi zgolj prijazni, ampak meni pa sploh niso všeč. Mi je zelo žal, ampak so preprosto grde. Tiste, ki si jih delala prej so veliko lepše.

 • Ina, mislim, da lahko težko za karkoli rečeš, da je “preprosto grdo”, lahko pa seveda izraziš svoje mnenje in rečeš, da ti nekaj ni všeč. No, jaz nisem zgolj prijazna, očarana sem nad zlitjem dveh zelo prepoznavnih oblikovalskih stilov in upam, da bo ta zgodba imela nadaljevanje. Mislim, da podobno velja za ostale, ki so pustili svoj komentar..

 • Ina, pravijo, da o okusih ne gre razpravljati, ne vem od kje ti predpostavka, da so/smo “zgolj prijazni”. Če ti torbice niso všeč, se lahko mirno zadržiš komentarja, ni pa treba biti nevljudna. Za vsak okus nekaj, kajne?!

 • Ina, od kod pa ti prihajaš, da je prijaznost tak “must”?
  Daj, daj, nekaterim so pač Anaine torbice čisto PREPTROSTo všeč.

 • Fensismensi spremljam že nekaj časa in so mi bile do zdaj še vse torbice všeč. Tele črne mi pa nikakor ne potegnejo. Nobene ne bi imela. No no no…. Nič hudega, bo za vas več ostalo 😉

 • čudovit-e/o so-delovanje!!! čestitke!

  moje oko pa je postala na ljubi zadnji fotki čisto levo spodaj, zame najlepša in najbolj preprosta m-m-m((;

 • Čudovite so. Niso moj stil, pa so mi vseeno preprosto čudovite. Sveže, drugačne, krasne…Res!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja