Luisa

almira sadar

almira sadar

almira sadar

almira sadar

almirasadar

almira sadar

almira sadar

almira sadar

almira sadar

almira sadar

almira sadar

Ko sem pred nekaj meseci v trgovini Almire Sadar povprašala o lisičkah, sem vedela, da bo ena moja, za nič na svetu pa si nisem predstavljala, da bom pred tem popila še dva čaja v Almirini družbi. Bi lahko prejela lepše vabilo in lepši kompliment in to od najljubše modne oblikovalke, da si tokrat raje kaj izmenjave?

Lisičke so prispele v trgovino in so prave lepotičke. Odločitev katero izbrati je bila težka, še posebej, ker so mi lepo mežikali tudi šali, ki so lep komplement mojem krilu. Ob tej priložnosti sem v trgovino pokukala s fotoaparatom in spet obula balerinke Alice v čudežni deželi.

Lepo zavito v papir, sem jo v znani vrečki prinesla domov, kot novo domačo ljubljenko, po poti pa razmišljala, kako ji bom dala ime. Ja, lisički je treba dati ime in moja se kliče Luisa. Včeraj sem jo peljala v Trst na kavo in za razliko, obračala glave Italijankam.

ta zgodba ima nadaljevanje…

– – –

I knew I was getting Almire Sadar fox scarf this winter, but never had I imagined that I would also meet Almira herself before that. An invitation to exchange pieces with my favorite fashion designer is the greatest compliment I could ever receive.

Oh my, which one to choose, as they are all gorgeous and there are the scarves that complement my skirt as well. I also took some pictures to share these gorgeousness with you.

Nicely wrapped I took her home and gave her a name. Luisa. Yesterday I took her to Trieste and this time it was me who made the stylish Italian women turn their heads.

this story is to be continued…

12 replies on “Luisa”

 • ana, mensezdi, da že nekaj časa nisem pohvalila fotka, ampak tile pasteli so spo jemajoči. almira jih lahko mirne duše vzame za njen promo materila! 😉
  lisico pa komentiram v tržaški objavi

 • Uh uh, tole objavo sem pa nestrpno pričakovala. Pa vem zakaj je bilo treba malo počakat – tako s srcem je narejeno, tudi tekst ob fotkah je… lepo opiše tvoje veselo stanje. Ko se bo tvoji lisici zahotelo družbe, pa le pokliči, da ju peljeva na sprehod po ljubljanskih ulicah! 🙂

 • Ahinohinsploh. Vse skupaj – lisicke, ostale lepoticke, A.S., slike… Se veliko takih radostnih nakupov zelim.

 • KAKO ČUDOVITO. JAZ TO PRODAJALNO NARAVNOST OBUŽUJEM. NEVERJETNI KOSI, VONJ, MATERIJALI, TEKSTURE IN POTISKI! OD TAKRAT KO SEM PRVIČ STOPILA V TRGOVINO KUPUJEM SAMO ŠE ZARO IN ALMIRO SADAR. NO PRIZNAM, DA SEM SI PRED KRATKIM KUPILA TUDI ULTRAZNIŽANE MARNI ČEVLJE. ALMIRO SI KOMAJ PRIVOŠČIM, ČEPRAV NI TAKO EKSTREMNO DRAGA. VSAK DAN OPAZUJEM SKOZI OKNO NJENA RUMENA KRILA. TAKO SOČNA SO. JE PA RES, DA NAJRAJE STOPIM V TRGOVINO KO DELA TISTI MLADENIČ V ČRNEM Z VELIKIMI OČALI. TAKO ZELO OBVLADA DA SE KAR TOPIM. ON MI RAZLOŽI VSE MOŽNE KOMBINACIJE IN JE TAKO ISKREN, DA NIKOLI NE STOPIM IZ TRGOVINE PRAZNIH ROK. KOSE, KI MI JIH PRIPOROČI VSI VEDNO NA VELIKO HVALIJO.
  SI MORDA TUDI TI NALETELA NANJ IN SI PRIKUPILA TO ČUDOVITO LISICO?
  ČESTITAM NA ČUDOVITEM BLOGU, LEPIH FOTOGRAFIJAH IN ALMIRI SADAR.

 • Na tistega fanta sem samo enkrat naletela. Večkrat srečam gospodično Ano. Vsi so prijetni, ravno prav vsega je notri. Takao good karma plejs.

 • Luštne so in ti zelo paše. Upam, da sta se z Almiro Sadar zmenili za kakšno sodelovanje. 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja