Nova Teva

teva slovenija vander

teva slovenija vander

teva slovenija vander

teva slovenija vander

teva slovenija vander

teva slovenija vander

Pri Tevi so se odločili, da na trgu ponudijo očem nosljivo različico svojih udobnih natikačev. Nova izdaja je tako lepa, da upraviči tudi sprehod po modni pisti in sploh, lep dogodek na vrhu Vander hotela.

Ste kdaj mislili, da se boste tako veselili nositi Tevo, ker je tanajbolj udoben čevelj postal tudi tako zelo lep in komaj čakali, da pridejo v trgovine, da si jo umislite še v kaki drugi barvi, ali za drug del dneva? Ali pa, da boste kadarkoli imeli celo kaj za obleči zraven njih, ker vsaka omara tudi ne premore hribovskih hlač, ki se z zadrgo prelevijo v polovico krajše, in karirasto srajco za zraven. Jaz svoj par, ki sem ga prejela v dar na dogodku, veselo nosim in je najbrž edini, ki ga bom čez nekaj tednov veselo zapakirala v dopustovski kovček.

Na neskončno poletje!

 

It feels like a big releaf when a shoe company, like Teva, decides to do something nice for the eyes as well as feet. So nice even the fashionista would consider them. But don’t think you can take out your old Tevas, that you’ve hiked miles with and thnik they are now Fashion. That’s cheap. Except if you have the zipper convertable shorts and checkered
shirt to match, but that is the whole other identity for one to have.

We all got our Tevas at the event held in Vander hotel. A simple social media event, where we got to play, mingle and have fun.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja