hello sisi

sisi shop ljubljana ferm living rice

sisi shop ljubljana ferm living rice

sisi shop ljubljana ferm living rice

sisi shop ljubljana ferm living rice

sisi shop ljubljana ferm living rice

sisi shop ljubljana ferm living rice


[column]

V papirnici pred stojalom izbiram med barvnimi kartoni, iz katerega bodo izdelane moje nove kartonske posodice za na mizo. Preskočim vse barve in izberem črno. Črne kartonske posodice so me prisilile, da sem z mize pospravila tudi nekatere stvari, ki so se mi zdele tako zelo iz prejšnjega estetskega obdobja. Kičaste fotografije in vse kar je dišalo po roza, zeleno turkizni kombinaciji. Tisti barvni kombinaciji, ki sem jo enkrat drznila celo poimenovati Fensišmensi kombinacija.

Kdo bi vedel, da se bom teh barv enkrat le dokončno najedla. Tako najedla, da so začele izginjati iz mojega okolja, nadomestili pa so jih umirjeni Marni in Firm living toni. Točno takšni toni, ki sem jih našla tudi v Sisi trgovini.

[/column] [column]

I made two black geoballs for my working desk, removed all the kitschy travel photos and suddenly felt at ease, that all the pinks, greens and turquoises disappeared from my working area view.

As our tastes change, or we change, so should our living and working spaces. And there is so much that can be done, with as little as a new coffee cup, a pencil holder or a little color scheme change. A visit to Sisi shop made me realised, how much I needed that little color change and the shop offers so many new pretty things to do that.[/column]

7 replies on “hello sisi”

 • hehe, prav dobro se spominjam tistega nagradnega vprašanja, katere so FŠ barve, zamudila odgovor in žametnega jelenčka in si kupila prvo fensišmensiko (ker sem dalekovidna sem izbrala rjavi tvid in ona je še zmeraj v uporabi…kadar si ne nadenem kake broške ampak torbico;))
  A ni hecno kako so nekatere barve čisto naše in samo to in nič drugega in kar naenkrat jih odplavimo. Čisto razumem Ferm fazo, moj seznam je pripravljen in čakam na kokrMiklavža.
  Čuj, Ana saj ni da odraščamo.. al kaj….

  Tisti beli palček pa bi lahko komot imel vgrajeno lučko!

 • prav smešno se mi zdi (danes seveda), kako sem zmeraj ob nakupu razmišljam, da to, pa je nekaj Forever in tudi seminarsko na ta račun skomponiram (in vsak ki me pozna, ve, da sem impulzivna nakupovalka…kljub seznamom, ki jih tako rada pripravljam) in na koncu je neotrok odnesel 1/3 garderobe, dodatkov in še česa, od 2/3 sem se poslovila in jo bom ponudila Svetu in ena je še kar tam prilepljena (pa čeprav skrbno spravljena in konservirana). 80ta pa so pristala v gledališču (jep, takrat še ni bilo vintage sobot).

 • Super Sisi objava! 🙂 Zadnjič, ko sem stopila vanjo, se mi je ob pogledu na luštne prtičke, skodelce, krožnike, kozarce, škatle … kar nasmejalo do ušes. 🙂 Čakam december ;).

 • ja pridejo obdobja ko se preprosto “prenajemo” česa… 🙂
  tiste kartonaste geokugle pa čakajo že od nekdaj da jih naredim…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja