Preprosta Prepletanja n° 1/3

FENSISMENSI IN NITI NITI TORBICA

This is a story about two brands meeting each other in a simple design piece. First out of three Niti Niti & Fensišmensi bags.

11 replies on “Preprosta Prepletanja n° 1/3”

  • no, tole pa vidim tudi v 10 Corso Como, Merciju, R. Orlando… (vstavi poljubno)
    zelo, zelo, zelo všeč

  • @matilda: mišljeno je bilo tako, kot je napisano. jest to pač tako vidim. štrikarija sama po sebi je res zelo zelo lepa (verjetno tudi torbica, glede na to, kar se je vidi), ampak v tej kombinaciji je popolnoma odveč, celo nepraktična. kamorkoli jo bo že dama vzela, bo šlajer delal samo napoto, em se bo vihal/svaljkal, em se bo povsod zatikal, em ga bo namakala v vino/sok/dodaj po želji.

  • @uršula. Torbica ni mišljena ravno za v shopping, niti plenic ne bi držala. Niti ni mišljena, da bi bila praktična. Včasih nekatere stvari obstajajo za voljo drugih namenov. Če bi bila brez pletenja, potem je to lahko katerakoli druga torbica. Lastnica mi je ravno danes povedala, da bo eno soboto oblekla bel laneni kostim in torbico poveznila na ramo in se sprehodila po mestu. Brez nakita, v zelo preproti opravi. Zgodba je širša in lepo nahrani dušo 🙂 Če ga namoči v vino, bo pa še toliko bolje 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja