my gaudeamus dress

gaudeamus, maturantska obleka, elle

gaudeamus, maturantska obleka

gaudeamus, maturantska obleka

gaudeamus, maturantska obleka

gaudeamus, maturantska obleka

Na vsake toliko se srečava. Odprem neprodušno vrečko in jo za nekaj časa postavim na zrak, medtem pa se ji ves čas malo posmehujem. Danes bi izbrala precej drugačno obleko za maturantski ples, a se mi je takrat kot sedemnajstletnici zdela čudovita. Celo Metka Albreht naj bi jo nosila na izboru za Miss. Ne vem koliko to drži, me pa prav zanima, če bi šlo tudi njej danes tako na smeh.

–  –  –

Every time I open an air tight bag and give my prom dress a bit of fresh air, I burst with laughter. I was seventeen and not in the mood for a seamstress, so I gave my parents “I’ve been a good girl all this time” speech. Ching ching, and there I was, a blonde Morticia. Ridiculous, now that I look back.

That’s my collar in Elle by the way. I’m so proud.

5 replies on “my gaudeamus dress”

  • Joj, me prav zanima, kakšno si imela? Jaz čudovito (svileno, rdeče-oranžno prelivajočo se s ptičem za okras in z golim hrbtom), sam pasala mi pa sploh ni:)

  • oh, kakšna drama…prekrasna:)
    brez posmehovanja prosim. spomni se točno trenutka ko si jo ugledala, ko si jo sprehodila in kako sei se na počutila na red carpetu. Stavim, da božansko.

    Jaz sem se in ker nimam ene fotke, se mi je moja podoba male wannabe dekadentne paper moon matilde von T. vtisnila v praspomin for ever and ever.
    žal, male črne žametne ni več.

  • ali lahko ukradem slikico z šopkom na pinterest?:) fulj je ziva slika!) pa ovratniček v reviji je prav fensi) vsec mi je zelo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja