instagram

instagram, fensismensi, Tulips

Tisti zoprni občutek, ko vidiš polno fotografij in nimaš fotoaparata s seboj, me preganja tudi v sanjah. Znašla sem se v hudo noro opremljenem stanovanju, z meščansko visokimi stropi in s prelepimi kavči. Tesnoba, ker s seboj nisem imela fotoaparata, je bila tako močna, da sem se zbudila. Pozabljam na foto na telefonu. Zato bom poskusila z Instagramom.

–  –  –

Today I had a dream I was at some place where they had gorgeous interior decor and perfect lighting and a cool armchair and I had no camera with me. I hate that feeling, even if just in my dreams. I keep forgetting about my phone camera, so I had a try with Instagram.

5 replies on “instagram”

  • Tudi če je s telefona je lepa. Včasih je kader pomembnejši od kvalitete oz tehnične popolnosti fotke. Všeč mi je pa zato, ker že malo diši na pomlad in ker je to moja najljubša barva tulipanov :).

  • hvala mr.Google, da vem o čem Ana piše….ga že inštaliram! Tvoj ta velik g.Apple doma, ima najverjetneje še veliko takih aplikacij 🙂

  • Instagram je super…včasih si ogledujem fotografije, ki jih ljudje objavljajo na twitterju, in se čudim…nekatere so prav tako dobre, kot tiste, posnete s fotoaparatom – včasih je bolj pomemben moment, kot pa sama kvaliteta. In najbrž se pridružim prav kmalu 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja