lokomotiva

children drawing

children drawing

Če ste v večni dilemi, kaj komu podariti, je otroška risba vedno lepo darilo, še posebej, če jo podarite osebi, ki je to risbo narisala pred tridesetimi leti. Tako je Mišo prejel svojo Lokomotivo. Ob tej priložnosti sem uokvirila tudi svojo risbo punčke, ki seveda ima, torbico v roki.

– – –

Children’s drawings are always a nice gift to give to someone, specially if that drawing was made by that someone, thirty or so years ago. Mišo recived his Lokomotiva (locomotive), so I framed both of our drawings. Seems I already knew, I was going to be a bag lady.

11 replies on “lokomotiva”

  • Otroške risbe so meni že od nekdaj zakon. Jaz imam še iz male šole uokvirjeno rožico in sovico, od svojega Anžeta pa kar nekaj več 🙂

  • lepo je, ko starši spravijo otroške risbice in jih privlečejo na dan po 30 letih. čez toliko let pa umetnine spet krasijo avtorjev dom. lepi nostalgični občutki. tudi ti si jih po toliko letih lepo okvirila in jim našla prostor v stanovanju. so pa te otroške slikice prav hecne in vsi smo jih risali podobno.

  • Z mamo sva prejšnji teden ravno pospravljali omaro v dnevni sobi v kateri so se skrivali vsi moji zakladi iz otroških let. Takšne stvari so neponovljive in jih moramo hranit. Da ne omenim, da sva se do solz nasmejali, ko sva prebrali eno od mojih pisem dedku Mrazu 🙂
    In takšno darilo je vrhunsko darilo, ki ga težko prekaša kaj drugega 🙂

  • luštno. tudi z mojim fatalcem sva si izmenjala svoji risbi izpred xx let.
    kdo ve, kje je končala moja. kdo ve, kje je končal on.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja