vezena blazina

Otvoritev vezene blazine sem ujela le za las in kolikor sem jo ujela je bilo fino. Zanimivo kako različno smo se lotili vezenja in prav vsaka vezenina nosi posebno zgodbo. Povsem razumem zakaj na koncu vezena blazina ni postala vezena, ampak potiskana.

– – –

Our embroidered cushion exhibited. Now I completely understand why Almira couldn’t sew the original embroideries in a cushion, but made a printed version instead and exhibited the originals.

3 replies on “vezena blazina”

  • Ja, konec je spremenjen…ampak prav to je fino, ko ima zgodba, zaradi vsega, drugi konec:)

  • Ampak tisk je pa izpadel fenomenalno – prav tak 3D izgleda. Je treba prav potipati, da vidiš, da je v resnici dvodimenzionalno.

  • Tudi jaz sem razstavo ujela za rep. Malo mi je bilo hudo, ker se je moja vezenina izgubila, smrk. Ampak ni hudega. Potisk me je pa navdušil, totalno, še posebno zato, ker že nekaj časa iščem nekaj podobnega za en projekt, ki ga nosim v glavi. Zdaj iščem nekoga, ki bi tak potisk uspel narest na bombažni tkanini. Nekaj mi je že namignila Almira ampak večinoma je izvedljivo na poliestru. Če kdo ve kam se obrnit, bom zelo vesela?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja