mini poncho

knitting, poncho, yarn, niti niti, niti party

knitting, poncho, yarn, niti niti, niti party

knitting, poncho, yarn, niti niti, niti party

knitting, poncho, yarn, niti niti, niti party

knitting, poncho, yarn, niti niti, niti party

Kamela, svila in kašmir v barvi sivke je preja mojega mini ponča z Niti Niti delavnice Nekaj za čez glavo. Iz temno pudraste oziroma Apricot niti iz svile in moherja na bambusovih pletilkah, pa že nastaja naslednji projekt. Mislim, da bom počasi iz vsake vrste klobk nekaj spletla, ker so tako oh in sploh čudovite.

Veste, da je že leto dni, od kar je Simona odprla Niti Niti vrata? Kako lepo je leto kasneje  na Bregu, pa lahko preberete v Delovem članku Gamaše so kot boa, ki je pojedla slona.

–  –  –

Camel, silk and cashmere threads make a yarn that I chose for my mini poncho that I learned to do on another Niti Niti workshop of Something over the head. A gorgeous Apricot silk and mohair yarn is already becoming my next project.

It is one year since Simona opened the doors of Niti Niti. This shop still takes my breath away just like the first time when I entered and everything about it is more and more inspiring.

5 replies on “mini poncho”

  • Večkrat grem mimo, prisedla pa še nisem, čeprav imam doma še en volnen nedokončan projekt. Mora biti prav prijetno štrikat na sončku in v dobri družbi. Kje se boste pa dobivale pozimi?

  • Tale svetleča sivka je OhInSplohPrelepa…pod nujno morm nehat samo božat NitiNitine preje in se odločit za en mini projekt (sam jaz sem tako hitra, da pol zadeva nastane v enem vikendu);) … pri vas v Mestu že nosite najlonke:o, jaz bi tudi.
    Danes sem vidla najbolj fensišmensi otroško slikanico in si v brk zamrmrala, tole je pa ziher MIniAna, če imate priliko jo prelistajte Birdie’s Big-Girl Dress.

  • Po toliko prelepih objavah in tako lepo spletenih stvareh (pa barve seveda) sem pa tudi jaz že skoraj odločena, da pridem enkrat pogledat in se opogumim za kakšno delavnico.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja