merci

Čeprav si za letos nisem nameravala postavljati zaobljub za 2011, sem eno sklenila v trenutku, ko sem odprla paket, ki je prispel po pošti. Obiskala bom Pariz. Pa magari za en vikend. S paketom sem dobila tudi najlepšo zahvalo ever. Zahvalo za vse barve tega leta. Preprosto čudovito. Seglo mi je v jedro srca. In naj se zahvalim, tej posebni osebi in vsem vam, za vse lepe besede v tem letu. Merci!

Vesele praznike, juhuu!

Na Fensišmensi facebook strani je objavljeno sporočilo Dedka Mraza.

–  –  –

I really didn’t want to make vows for 2011, but one came immediately, when I opened a package, that came in post. I’m going to Paris. Even if just for the weekend. The package also held the nicest thank you ever. A thank you for all the colors of this year.  It went right in the core of my heart. A big thank you to all of you for all the nice words in this year. Merci!

Happy holidays everyone!

Santa left a message on my Fensišmensi facebook page.

3 replies on “merci”

  • ooo sami lepi okraski… še posebno mi je všeč gospa medvedova v rdečih balerinkah. 🙂
    Tudi sama že od srednje šole naprej fantaziram o Parizu… mogoče pa res uspe naslednje leto… drugače se pa že veselim tvojih fotk iz tam! :))

    Facebooka pa nimam… hm…

    Vesel božič, upam, da se imaš lepo.*

  • Jaz buki-fejs sicer imam, a sem v tistem okolju fejst-nepismena, zato le upam, da je odziv, ki sem ga dodala, dejansko objavljen :-)Držimo pesti 🙂 🙂 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja