Language

retro sreda

retro sreda

retro sreda

retro sreda

retro sreda

retro sreda

retro sreda

retro sreda

retro sreda

retro sreda

retro sreda

retro sreda

retro sreda

retro sreda

retro sreda

retro sreda

retro sreda

V sredo sem si poleg obleke, ki jo običajno nosim, nadela tudi pas in pentljo v lase, da sem bila dovolj retro za Retro sredo. Blogerski dogodek, ki ga je pripravila Sisishop Silvija.

Trgovina Sisi je za tisti večer postala najlepša in najbolj stajliš dnevna soba z verando. Še led, ki je kasneje hladil aperol v retro kozarcih, se je dostavil na zelo stajliš način. V retro kolesu s stajliš fantom. Sisi si je nadela nove Miharayasuhiro čeveljce in večer se je lahko pričel.

Poznana družba, nova spoznanstva, prijetna atmosfera, čudoviti prigrizki, retro Coca Cole, čarobna večerna svetloba in zadovoljni in nasmejani obrazi.

–  –  –

On wednesday I slipped on my dress, added a belt and a flower in my hair and I was ready for a Retro Wednesday. A bloggers event held by Silvia from Sisi Shop.

She has turned her shop into a most gorgeous living room with a porch. She put on her new Miharayasuhiro hills and ordered some ice, that came in a stylish retro bike, pushed by a stylish guy and the evening could start.

11 replies on “retro sreda”

  • kako lepo! fanta smo pa zamudile, vidim. 🙂
    ko smo hodile proti sisi, sem rekla evi in nini: “joj, bo ana tam, brezveze da sploh kej fotkam.” 🙂 ampak a ni to kul, tolk različnih fotografij istega večera. še pri sisi na blogu pa pri tebi pa ziher bodo še kje, moram pobrskat. se že veselim naslednjih, naključnih in organiziranih srečanj!!!

  • Istih nekaj deset kvadratov in res tako raznolike slike. Tvoje in od Sisi so mi zeloo vsec. Tudi cakam se na kake 🙂

  • Škoda, ker me ni bilo tam! Izlgeda tako slastno in očarljivo! Coca colce pa že veselo zbiram 🙂 Sicer še ne vem kaj bom z njimi (praznimi retro stekleničkami namreč) ampak kaj, ko so tako simpatične…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *