Language

cash flow

a few of my wallets and purses in a collection over ten years

The way I see it.

18 Replies on cash flow

 • ooo, saj res. zdaj si mi dala idejo, da lahko četrto v prvi vrsti uporabim za ipoda za na fitnes. pa še leskeče se 🙂 drugače je pa druga v prvi vrsti islušalke holder 🙂

 • zavidljiva kolekcija. druga z leve v drugi vrsti od spodaj navzgor me je spomnila na neke druge čase. črnobele. ko sem od samega navdušenja nad prvo drugačno tovrstno ponudbo od samega navdušenja rahlo pretiravala. denarnica, mapica, nalivnik, puščica in še kaj bi se verjetno našlo. nafnaf.
  je pa moja kolekcija torb (tudi ne majhna bi rekel moj mož) postala bogatejša za -fensišmensikačjipastirinpikce – torbo.
  lepa zelo.

 • ja ta denarnička je res iz drugih časov. kupila sem jo veliko let nazaj v portogruaru v naf nafu. to so bili tisti časi ja. zamenjala je že ogromno valut, ker jo vedno vzamem s seboj, ker je tudi dovolj moška, za skupno blagajno.

 • Paša za oči!
  Ana veš kaj me zanima, kje ti kupuješ filc, ker povsod ker sem bila danes nikjer ni bilo takšnega ki bi bil malo drugačne barve kot pa samo črne in bele.

 • jaa, sestrica :)). osnova je enaka kot moja prelepa pikasta vrečka/torbica, samo da je ta prevlečena s plastiko, taška pa je plastificirana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.