Language

id:pozitive

Tako prijetno in tako domače se že dolgo nisem počutila na razstavi. Kombinacija prostora (id:doma), napolnjenega s skandinavskim designom in izdelkov, ki jih imam tako zelo rada (Pozitive), so naredili večer popoln. Počutila sem se, kot da sem na obisku pri zelo ”posh” družini, kjer se lahko sprehajam po celem stanovanju brez vsake slabe vesti, se vsedem na kavč, na posteljo, grem v kuhinjo in nekaj malega pojem, izbiram med tremi različnimi žganji za pokušino, se igram z njihovimi dekorativnimi predmeti, brskam po omari in nase navlečem zanimive torbice in nihče me ne okara, še več; dobrodošla sem.

Bagspotting:

V nedeljo sem na bolšjem trgu postala lastnica rdečega poslikanega Dalecarlian konjička.  Tudi ta bel, iz id:doma ”has mz eye on it”. Ogrlica Nadje Bedjanič na spodnji sliki ”has my name written all over it”. Izdelki bodo na prodaj v id:doma do 15. 11. 2009, po tem pa v Pozitivu.

I can’t remember when I had such a lovely time at an exhibition opening. The combination of space, filled with scandinavian design (id:doma) and design pieces I love all so much (Pozitive) made my evening just perfect. I felt like I was visiting this posh family and I could just sit on their couch and on their bed, take something to eat from the kitchen, choose betwen three different branies, play with their room decoration, go through their closet and put on any of the interesting things and no one is objecting, even more; I am very welcome.

I bought a Dalecarlian horse on sunday at a flea market. I found this white one just hidden under the shelf, so I put it where it is supposed to go. A necklace from Nadja Bedjanic, in the last picture, has my name written all over it.

Month of design

7 replies on “id:pozitive”

  • Dopade mi omara, ne samo zaradi vsebine ampak, ker ima luči! Nekaj takega bi potrebovala za vse tiste zadeve, ki so tam nekje v “drugi”vrsti, zaradi premaajhne omare (ali pa preveč stvari?). Pa gumbasto torbico bi z velikim veseljem sunila lastnici (ali pa ukradla idejo!)
    Lepe fotke.

  • izgleda super! ali morda veš kakšen je odpiralni čas tele prodajne razstave?

  • Ko sem zagledala omaro, sem rekla, waaw, jaz bi tudi tako omaro imela. Pa sem bila takoj obveščena o njeni ceni. 30.000, prazna! Toliko o razsvetljavi 🙂

    Odpiralni čas je tak kot od id:doma, torej od 10 – 18h in sobote do 13h. Stvari bodo naprodaj do konca meseca oblikovanja, to je do 15.11 in jih lahko kupite tam ali pa po 15. v Pozitivu.

  • za 30.000 bi pa lahko človek v Zasavju kupil mičkeno garsonjero in jo imel za omaro:-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *