Bali 2012: Ubud

ubud

ubud

ubud, kafe, bali coffee

ubud

ubud

ubud

ubud

ubud

ubud

Nikoli še nisem videla toliko žerjavov nad Kuto. Prvi pozdravijo že takoj ob prihodu. Gradi se novo letališče. Gradijo se ogromni hoteli in resorti in nakupovalni kompleksi. Moja prva in edina misel ob vsem tem je, da ko bo vse to končano, me ne bo več sem, ali vsaj, takoj bom ubežala v Ubud.

–  –  –

There has never been so many cranes above Kuta, lifting heavy loads for massive constructions of hotels, resorts, shopping complexes and a brand new airport. My first thought was, that when all of this is finished, I don’t want to be here. Or at least, fleed to Ubud right away.

3 replies on “Bali 2012: Ubud”

  • Sta bila na poroki? Običajna okrasitev riževih trav in barv pred vhodom hiše kjer slavijo. Vse ročno pleteno in z neskončno domišlijo to naredijo moški. Neverjetni so. S kakšnim veseljem se lotijo naloge in se zabavajo ob postavljanju. Ženske poskrbijo za druge stvari.

  • nisva bila. take vsesortne okraske so imeli pred vsako hišo. šef Kafeja mi je povedal, da so praznovali njihov thanks giving. in to naj bi bile antene s katerimi povabijo dobre spirite v vsak family compaund. perfektne stvaritve.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja