christmas morning

christmas morning, christmas decoration

christmas morning, christmas decoration

revija jana

Božično jutro, sem poimenovala božično postavitev, ki sem jo pripravila za božično izdajo revije Jana. Postavila sem jo na famozno mizico, ki počasi napreduje do končne podobe. Po desetih letih je dobila knof za predal, ko bo čas pa še kak premaz z barvo.

Ja, postavitev, kak prtiček, malo svečke, tako malo…“, je rekel fotograf. Priznam, malo sem nakremžila obraz, ko se mi je v misli prikazala slika tipičnega božičnega pogrinjka, ki je vseboval tudi adventni venček (zelenje in štiri sveče), in posušeno cvetje, v rjavkastih tonih. Potem sem se zdrznila in odhitela po škatlo s stvarmi, ki čakajo na svoje mesto skoraj že tako dolgo, kot omarica na svoj knof.

Opazite napako na slikah?

–  –  –

Christmas Morning is the title of a Christmas table decoration I did for a magazine Jana. Geting into Christmas spirit in the middle of November? It almost killed it. I had no idea what to put together, untill the photographer said, “You can do like a table cloth and some candles…”. A look at the bubble over my head made my face grimace. A dusty napkin, some christmas tree branches and four red candles and old dry flowers in brown color? Luckily it popped.

Can you spot a fault in the pictures?

17 replies on “christmas morning”

 • Ana, meni je zelo všeč, ravno zato, ker ni klasična božična postavitev. Napaka na slikah? Na vazi se mi zdi, da je narisan “velikonočni zajec”, pa knofa na predalu tudi ni… ; )

 • PERRRRFECT!
  tale mizica te pa res že dolgo spremlja 🙂 in super paše na vse te fotke, na katerih se je pojavila tekom let.

 • Opazim recimo eno veliko snežinko iz filca. 🙂 Kar se napake tiče – ne vem ali se mi le zdi, ampak moj monitor na prvi fotografiji okoli slik na steni kaže nekakšen “svetniški sij”. Dopuščam možnost, da imam slab monitor. 🙂

 • Vzamem vse! Hihi, nekdo ni mogel dočakati jutra pa je že ponoči odprl Tiffanyjevo škatlico in od vzhičenja pozabil nazaj trakec zavezat;)

 • Evo ze drugi razlog da kupim Jano danes. 🙂 krasne fotke! Fous svetlobi ki ti leze v prostor:-)

 • Nimaš pojma, kako moteče je, ko imaš okosokolovo za najmanjše detajle in potem najprej vidiš malce drugačno postavljen koder v istem kadru, ki so ga pač snemali dva dni:D Moji ljubi mi rečejo, da sem cangrizalo. Ampak to je napaka v sistemu.

 • Oh, jaz sem pa gledala in gledala pa nič našla 🙂 takšna božična postavitev je super, preprosta in lepa (in všeč je tudi meni, čeprav res ne maram vseh teh okraskov okoli praznikov)

 • Ana, ko sem se v trgovini odločala, katero božično revijo bi kupila, sem med drugim preletela tudi Jano in zagledala tale superlep :)! prispevek in kr na glas (le kaj si je mislila, gospa poleg mene ;)) rekla – ooo, Ana … pa sisi in mankica :))), nasmeh se mi je razlezel do ušes in v tistem trenutku sem vedela, da bo Jana šla z mano. Res prečudovita božična dekoracija :)))-super, da si vanjo vpeljala tudi severnjaškega konja, azijskega mačkona, svojo kokoško, sveče v kupah … barve so res čudovite. :))

 • Ravno pokazala mami in je navdušena, pravi, da bi točno tako imela tudi doma 🙂 tako da mislim, da bomo malo posvojili to tvojo dekoracijo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja