cvetnoetno kvačkano

cvetnoetno delevnica kvackanja

cvetnoetno delevnica kvackanja

cvetnoetno delevnica kvackanja

cvetnoetno delevnica kvackanja

cvetnoetno delevnica kvackanja

Bogatejša sem za znanje osnov pletenja in kvačkanja. Tako prijeten in pomirjujoč občutek. Ravno prav, da si na krajšem oddihu spletem en levo desno “pre fall” šal, potem pa bom pripravljena na nadgradnjo znanja.

Delavnica kvačkanja v okviru razstave cvetnoetno je bila nadvse prijetna. Zadnja slika je vzorno delo ninelene, moje je bilo manj vzorno in sem ga raje spravila nazaj v prvotno stanje klopke.

–  –  –

I am ready for a slow down vacation with knitting  and crochet needles. The basics I learned at Niti Niti and cvetnoetno classes are enough to make a nice pre fall scarf.

15 replies on “cvetnoetno kvačkano”

 • Ojla,

  moja mama kvačka že cca 35 let, zato sem mela čast nosit vse njene kvačkane jopice in puloverje v času osnovne šole. Danes ne več, ker raje kvačka šale in prtičke. Sem se tud jaz učila, celo 10x pri njej, vsako poletje en teden in sem vse leve in desne pozabila do naslednjič. Enostavno sem kramp za pletilke. Tko da pogumno naprej, dokler te ne mine 😉

  LP. Sara

 • Gourmet, ne sekiraj se, ker nisi edina, ki si zamudila. Mesta so bila zelo hitro zapolnjena, sama sem se prijavila, pa nisem prišla noter. 🙁

 • Jeeeee 🙂 sm vedla da sm avntgardna k sm ze lani ponovno ozivila kvackanje in ga promoviram naprej 😉 😀 kvackanje je zakon 😉 sam je pa problem pr nas najdt kul niti.

 • V tvojem blogu “november 2007 – When you’re close to tears remember” si pisala o nošenju očal pri rezanju čebule proti solzicam. Še en trik ti povem: če režeš čebulo in zraven žvečiš žvečilni, se tudi ne boš jokala 😉

 • Tudi pri nas je bilo kvačkanje, štrikanje, štikanje… del učenja iz družinske tradicije, kot kuhanje. Mene je mami učila, ko sem bila stara kakšnih 12 let in sem in tja še vedno naredim vsaj kakšno kapo, če ne drugega..
  Sicer smo imeli pa v osnovni šoli v popoldanskem varsvu tudi eno tršico, ki nas je take stvari učila.
  Se mi zdi lepo, da se te stvari ohranjajo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja